Gopro Hero 5 voor actiebeelden tijdens basketball wedstrijden

Met de GoPro Hero 5 kun je makkelijk de mooiste sportmomenten vastleggen. Je kunt met deze sportcamera hardlopen, mountainbiken, zwemmen en nog veel meer. Ook tijdens een basketbalwedstrijd kun je de mooiste actiebeelden filmen met de Gopro Hero 5, zodat je ook na de wedstrijd nog kunt nagenieten van die mooie acties die je tijdens de wedstrijd hebt gemaakt. Wij hebben een korte review van de GoPro Hero 5 voor je samengesteld.

Wat kan de Gopro Hero 5 allemaal?

De Gopro Hero 5 heeft 2 modellen, namelijk de Hero 5 Black en de kleinere versie Hero 5 Session. De Gopro Hero 5 beschikt over een 12-megapixelcamera waarmee je 4k-beelden kunt schieten in 30 fps. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over beeldstabilisatie waardoor trillingen en schokken worden gecorrigeerd. Dit levert dus hele scherpe en mooie beelden op.

De camera is een uitstekende camera waarmee je je favoriete actiebeelden tijdens een basketbalwedstrijd kunt filmen. Doordat het toestel 3 afzonderlijke microfoons bevat, ben je altijd verzekerd van een uitstekende audio opname. De camera kiest voor een opname altijd één van de drie microfoons waarop het beste signaal binnenkomt. Je bent met deze camera dus verzekerd van uitstekend beeld- en geluidsmateriaal.

Ook is de camera van 5 tot 10 meter diepte geheel waterdicht en bevat het een 2-inch touchscreen, stembediening in 9 verschillende talen, wifi, bluetooth en een functie waardoor het toestel al je beelden automatisch naar een cloud uploadt. De Hero 5 Session beschikt over een 10-megapixelcamera en is te bedienen middels een knop.

Hoe draag je de Gopro Hero 5?

Je kunt de Gopro Hero 5 via een aantal manieren bevestigen zodat je alle beelden goed kunt filmen. Gebruik je de Gopro Hero 5 voor actiebeelden tijdens basketbalwedstrijden te filmen? Dan kun je het beste een GoPro Chest Harness gebruiken waarmee je de camera bevestigt op je borst. Je borst is namelijk het lichaamsdeel dat het minste beweegt tijdens acties waardoor je de beelden dus stabiel kunt filmen. Ook middels een hoofdband kun je de GoPro bevestigen.

Meer weten over de Gopro Hero 5 ? lees deze uitgebreide Hero 5 review & ervaringen op het Wieler magazine. Met deze Gopro Hero 5 review weet je precies wat je van de nieuwste functies van deze action cam kunt verwachten.

Terug naar nieuwsoverzicht